Novetats

elev.jpg

Curs propi d’Operador/a de carretons elevadors 11 May 2018

S’inicia el curs propi d’Operador/a de carretons elevadors coordinat per la Fundació Barberà Promoció

 

L’activitat, que es porta a terme pels treballadors de l’empresa barberenca Serveis i Aigües de Barberà -Sabemsa-, atorgarà al final de la formació el certificat de carretons de manutenció a les persones participants.

Aquest 4 de maig ha començat el primer dels cursos de carretons elevadors per a aquest 2018, executat per la Fundació Barberà Promoció. L’activitat, de 16 h. de durada i portada a terme pels treballadors de l’empresa municipal Serveis i Aigües de Barberà -Sabemsa-, està orientada perquè les persones que la realitzin obtinguin a la finalització de la seva formació un certificat de carretons de manutenció. 

En total, 10 persones han acudit a la Torre d’En Gorgs per començar la formació teòrica relacionada amb la prevenció de riscos laborals, conèixer els elements que utilitzaran i les normes que bàsiques que han de seguir per a la seva utilització. Posteriorment, s’han desplaçat a les instal·lacions de Sabemsa, on s’han familiaritzat amb els carretons i han començat a realitzar pràctiques amb la maquinària corresponent, en concret carretó elevador i transpalet elèctric. El proper divendres 18 de maig es finalitza aquesta formació teòrico-pràctica, amb l’obtenció del certificat d’ assistència amb aprofitament (Diploma) amb el programa impartit i el reconeixement del Instituto Nacional de Seguridad e Higiene en el Trabajo i del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya. Aquesta formació dóna compliment a: la Llei de Prevenció de Riscos Laborals 31/1995, el Reial Decret 1215/97 i la Norma UNE: 58451-2016.