Novetats

f-b.png

VISITA GUIADA PER CONÈIXER LES NOSTRES INSTAL.LACIONS 02 Oct 2019

El passat dia 2 d’octubre es va realitzar una visita guiada a les nostres instal·lacions, per a les persones participants als tallers i activitats de l’Escola CEP.

En la visita les persones han pogut conèixer les nostres instal·lacions, informar-se dels serveis que prestem i dels oficis que cal tenir per treballar-hi.

Després, els i les assistents han pogut resoldre els dubtes que tenien sobre el perfil que es requereix per treballar-hi, els àmbits en què treballa l’empresa i com es pot accedir a les nostres ofertes o fer autocandidatura.

Aquesta visita s’emmarca dins de les sortides que es realitza periòdicament des de l’Escola CEP per tal de conèixer les entitats, els serveis municipals i l’entorn productiu del territori.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d’agost i pel Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya