Novetats

diamundialdel-aigua.png

DIA MUNDIAL DE L'AIGUA 19 Mar 2021

L’Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l’Aigua. La celebració d’aquest dia té com a objectiu centrar l’atenció de la població en la importància dels de l’aigua i la seva gestió com a recurs indispensable per a la vida.

El 22 de març de 2021 vol posar en valor el significat de l’aigua per a les persones i com es pot protegir aquest recurs vital.

Des de SABEMSA volem donar ple suport a aquesta diada i animar a la població de Barberà del Vallès a tenir cura en l’ús sostenible de l’aigua. L’aigua és un bé escàs i està fortament relacionat amb més d’un objectiu de desenvolupament sostenible.

 

VALORAR L’AIGUA

El Dia Mundial de l'Aigua 22 de març de 2021, tracta sobre el que significa l'aigua per a les persones, el seu veritable valor i com podem protegir millor aquest recurs vital.

L'aigua significa coses diferents per a diferents persones.

Aquesta conversa tracta sobre el que significa l'aigua per a tu.

Quina importància té l'aigua per a la seva llar i la seva vida familiar, al seu manteniment, les seves pràctiques culturals, el seu benestar, el seu entorn local?

Al registrar, i celebrar, totes les diferents formes en què l'aigua beneficia les nostres vides, podem valorar l'aigua de manera adequada i protegir-la de manera efectiva per a tots.

 

DIA MUNDIAL DE L'AIGUA

 

Enllaços relacionats:

https://www.worldwaterday.org/

https://www.un.org/es/observances/water-day

https://www.unwater.org/publication_categories/world-water-development-report/

https://agendadelaigua.cat/

 

OECD Water - water

Descarregar document relacionat