Novetats

neteja.jpg

L’alumnat de la Formació d’Especialista en Neteja de Barberà Promoció visita les instal·lacions de Sabemsa 25 May 2021

SABEMSA també gestiona la neteja d’edificis municipals, i per això l'alumnat del curs no només van rebre una explicació general sobre l’empresa, sinó que a més, van gaudir d’una xerrada específica de la secció de neteja on se’ls va explicar les característiques de la professió, les condicions, i les vies d’accés a l’ocupació, entre altres aspectes relacionats amb la matèria.

Les sortides formatives són un aspecte important en l’assoliment de les competències tècnic-professionals de l’alumnat de la formació ocupacional subvencionada, ja que els dóna l’oportunitat de veure i experimentar in situ els coneixements assolits a l’aula.

En aquest cas, el grup va poder visitar el magatzem i conèixer de primera mà les tècniques i productes que s’utilitzen per a la neteja dels espais. A més, van poder visitar la sala de control del circuit d’aigües del municipi, des d’on es controlen aspectes tan importants com la pressió de l’aigua, els nivells de clor, o com es troben de plens els dipòsits, entre altres.

Soraya Ferron, coordinadora de neteja, i Brauli Moreno, gerent de l’empresa, van ser els responsables d’atendre i executar la visita per part de l’empresa i qui van acompanyar a l’alumnat, en tot moment, al llarg de la jornada.

El curs d’Especialista en Neteja Industrial i Pla d’Higiene en Domicilis té una durada de 190 hores i està finançat per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla de Reactivació de l’Ocupació. El curs inclou:

  • Continguts de l’especialitat.
  • Continguts complementaris d’alfabetització digital, lideratge emocional i tècniques de recerca de feina.
  • 40 hores de pràctiques en empreses.